Waarom ik verhuisd ben naar Spanje….

Experiencias | 5 abr 2016

Jacqueline van Beveren, Holland

Al jaren wilde ik mijn leven veranderen. Ik wilde eens écht ervaren hoe het is in een ander land te wonen. Altijd als ik op vakantie was geweest, wilde ik niet terug naar Nederland. Ookal had ik geweldig werk als leerkracht, toch wilde ik iets anders. Ik wilde ervaren hoe het echte leven was en waar zou ik dat beter kunnen doen dan in Spanje? Ik wilde niet langer wonen in een deel van de wereld met veel regen en grijze luchten. Ik wilde de zon in mijn leven.

Mijn kinderen waren nog jong, pas 5 en 6 jaar oud, de beste leeftijd om te emigreren. We ziijn 6 jaar geleden naar Spanje gekomen. Mijn kinderen gaan naar een normale Spaanse school en spreken beter Spaans dan Nederlands.

In Spanje is er meer kwaliteit van leven, beter eten, betere wijn en bovenal beter weer. Kinderen kunnen vaker buitenspelen dan in Nederland en er zijn niet zoveel avondvergaderingen als in Holland. Avonden en weekeinden zijn voor het gezin en de familie!

?

?

Jacqueline Holland

?

Spanjaarden zijn erg aardig en vriendelijk en waarderen het enorm als je hun taal spreekt (of dat probeert te doen). Als je meer Spanjaarden leert kennen, voel je je meer onderdeel van het land!

Hier heb je altijd 50 tinten blauw in plaats van 50 tinten grijs, zoals in Nederland. Nederland is leuk, maar om eerlijk te zijn, geef ik de voorkeur aan Spanje!

Suscríbete a nuestra newsletter


Comentario


No hay comentarios que mostrar en este momento.

Envianos tu comentario


Be part of club for living

La información acerca de las viviendas de esta web puede estar sujeta a errores y no tiene carácter contractual. Las superficies expresadas son aproximadas, pudiendo experimentar modificaciones por razones técnicas. La oferta puede ser modificada o retirada sin previo aviso. Impuestos y gastos no incluidos.
河北11选5开奖直播 新媒体写文章赚钱吗 全民欢乐捕鱼破解版 篮球比分直播188 沈阳哪个洗浴搓澡赚钱 微信捕鱼达人怎么充值卡充值 天天乐彩票群 在温州开小超市赚钱吗 spb01体球网即时比分 打字赚钱平台可提现 足球指数及比分 网络捕鱼棋牌游戏大全 传奇世界2怎么赚钱 nba新浪体育网 凤凰彩票首页 梦幻西游109赚钱吗 贵阳麻将规则图解